Bavarian Inn Lodge – Frankenmuth, MI

Bavarian-Inn-Lodge

Bavarian Inn Lodge – Frankenmuth, MI годинава на Work and Travel USA студентите им ги нуди следниве позиции:

  • Food Prep/Dishwasher (Lodge Kitchen)
  • Food Prep/Dishwasher (Ratskeller/Food Truck/Cass River)
  • Food Prep/Dishwasher(Restaurant Kitchen)
  • Retail Worker

Саатницата е $10.50/час а сместувањето е обезбедено за само $100.00 неделно, со вклучени ручек или вечера во текот на смената.

Оваа компанија е многу грижлива за студентите – докажано од нивните искуства!

На овој линк може да прочитате повеќе за малиот прекрасен град Frankenmuth “Little Bavaria”
https://www.frankenmuth.org/

Неколку детали за оваа туристичка атракција:

  • Голем број на фестивали се одржуваат во текот на летото (Dog Bowl-largest Olympic style eveнt for dogs, 80’s Fest, etc)
  • Градот е познат по следните ресторани: Fried Chicken dinners и Frankenmuth Brewery (најстар ресторан во сојузната држава Michigan);
  • Градот е дом на најголемата Божиќна продавница во светот;
  • Градот се наоѓа во близина на Birch Run, дом на Tanger Outlets (неверојатен шопинг на брендирана облека со ниски outlet цени)’;
  • Градот е многу безбеден.

 

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !