Charlie’s Steak Ribs and Ale, Branson, MO

Charlie's Steak Ribs & Ale, Branson

Charlie’s Steak Ribs and Ale се наоѓа во подрачје на Branson коешто е во близина на многу забавни активности како што се кина, мини голф, картинг, шопинг и ресторани.

Branson, МО е популарна туристичка дестинација и во лето е дом на стотици J1 студенти. Студентите го обожуваат Branson поради опциите за ефтино сместување и можностите за забава како што се пливање, планинарење, забавни паркови, водни паркови и шопинг.

Charlie’s Steak Ribs and Ale вработува J1 студенти и претставува забавна и динамична средина за сите студенти – авантуристи.

Оваа компанија во прекрасниот Branson, годинава на студентите им нуди опција за следните позиции:

Server/Host/Hostess со плата од $3.36 по час плус бакшиш!

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !