Vail Resorts Vail Mountain Resort Hospitality

Vail Resorts Hospitality

Vail Resorts Vail Mountain Resort Hospitality е групација од следните хотели:

  • The Arrabelle
  • The Lodge at Vail
  • Vail Marriot Mountain Resort
  • The Ritz Carlton Residences Vail

Компанијата е симоним за луксузност и фантастични локации. Vail, CO се наоѓа во прекрасните Rocky Mountains каде што посетителите уживаат во активности во природа како што се кајакарење, планински велосипедизам, планинарење итн. Colorado исто така е дом на многу други прекрасни градови, национални паркови и атракции. Denver се наоѓа на неколку часа а истиот е познат по разноликата кујна, ноќен живот и спортски тимови. Доколку уживате во природа, авантури и прекрасни пејсажи, Colorado e вистинското место за вас!

Компанијата ги нуди следните позиции за Work and Travel USA 2019 студентите:

  • Back of House F&B– Cook/Dishwasher – $12.25 per hour
  • Front of House F&B- Host/Hostess/Busser – $8.08 + tips per hour
  • Housekeeper – $12.25 per hour

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !