Spirit of Ethan Allen, Burlington, VT

Burlington,VT е прекрасен град опкружен со природа и се наоѓа на самото езеро Чемплин, едно од најголемите езера во Америка. Во текот на годината Burlington е полн со студенти и посетители коишто сакаат да се забавуваат и да уживаат во многубројните активности што ги нуди градот познат по своите национални музеи, концерти и изложби.

The Spirit of Ethan Allen e луксузен брод за крстарење и ресторан што плови по езерото Чемплин секојдневно. Гостите уживаат во прекрасните глетки, вкусна храна и забавни активности.

Доколку сакате да бидете дел од тимот на овој работодавач, ќе уживате во:

  • Одлична саатнина;
  • Обезбедено сместување во близина на работното место;
  • Бесплатни оброци во текот на работниот период.

Може да аплицирате за следните работни позиции:

Job title Hourly wage Tips Housing provided Housing cost per week Minimum hours per week Overtime Bonus
Server/Waitstaff $ 5.00 Yes Yes 103.25 30 hours No Yes
Dishwasher/ Prep Cook $ 10.00 No Yes 103.25 45 hours No Yes
Bartender $ 7.00 Yes Yes 103.25 40 hours No Yes

Повеќе за работодавачот и градот, откријте на:

http://www.soea.com/

https://en.wikipedia.org/wiki/Burlington,_Vermont

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !