Edgewater Resort , Ephaim – WI

Ephaim WI претставува дел од DOOR COUNTY – туристичка област во сојузната држава Висконсин и се состои од многу мали градови. Областа е полустров познат по својата прекрасна природа и голем број на активности коишто ги нуди. Секоја година голем број на туристи го посетуваат овој регион, а студентите кои работеле таму го сакаат пријателстко настроеното население, можностите за дополнителни саати и ниските цени на сместувањето.

Edgewater Resort  на студентите им ја нуди позицијата Housekeeping  со плата од $9.5 на час, со сместување од само 150 долари месечно!

Одлинчна локација со можности за втора работа – потврдено од нашите студенти!

Повеќе информации за работодавачот и локацијата погледнете овде:

http://www.edge-waterresort.com/

http://ephraim-doorcounty.com/

http://www.ephraim-wisconsin.com/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !