Phily Twist Soft Pretzel, Ocean City-NJ

Ocean City, NJ е една од најголемите туристички атракции на источното крајбрежје, град кој на посетителите им нуди многу можности за забава, а на Summer Work and Travel студентите можности за неверојатно лето, со многу опции за втора работа.

Philly Twist Soft Pretzels and Taters Fries нуди можност за:

Counter Attendant со плата од $8.50 / час сместување од $340 месечно.

Работодвачот гарантира 40+ часови неделно, со можност за бонус од $0.5 за секој одработен час на крајот на договорот. Секој студент има право на храна од работното место во текот на смената или паузата.

Сместувањето е во станови за 3 до 4 лица, со кујна, бања, дневен престој и две соби.

Повеќе информации за локацијата и работодавачот погледнете овде:
www.oceancitynj.com
www.ocnjonline.com
www.phillytwist@comcast.net
www.oceancitychamber.com

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !