Breakers Resort and Holiday Inn Express , St Ignace, MI

Lakeside

St Ignace, MI е прекрасно мало туристичко место во северен Мичиган, во регионот на големите езера. Познат по своите природни убавини во близина до Mackinac Island, MI – исто така позната туристичка дестинација во САД, овој мал град е магичен за големиот број на посетители во текот на летниот период. Доколку сакате да уживате во природните убавини во одлични услови за работа, аплицирајте за интервју на Скајп за следните позиции:

 • The Baymont Inn :
  Housekeeper : $9.00 / hour
  Front Desk : $ 9.50 / hour
  (бонус од $100 на крајот на сезоната)
 •  Holiday Inn Express :
  Housekeeper: $9.00/hour
  Front Desk: $9.00 / hour
  (бонус од $20 неделно за секоја одработена недела на крајот на сезоната). Сместување е обезбедено за само $75 неделно.

Повеќе за работодавачот и локацијата погледнете на следните линкови:
http://breakersmi.com/
http://www.stignace.com/business/holiday-inn-express
http://www.stignace.com/
http://www.michigan.org/hot-spots/st-ignace/

За детали ве очекуваме на 02 3110 065 и obrazovanie@kontext.mk !