Преводи на документи

Превод на документи

Контекст е тим на дипломирани филолози кои имаат огромно и долгогодишно искуство во превод на документи Нас не карактеризира исклучителна професионалност, висок...

Студенти во Германија

Студентска работа во Германија

Вработување за студентска работа во Германија е она што Контекст успешно го прави повеќе од 10 години Програмата е во склоп на културна размена те на млади луѓе им...

Вработување vo Germanija

Вработување во Германија

Контекст Вработување во Германија е наша специјалност повеќе од 10 години Имаме работни позиции низ цела Германија и  вршиме селекција за вработување на ...