Jolene (2008) watch online
Sinners and Saints (2010) online
Into the Abyss (2011) online

Work And Travel Program USA

pdf

January Job Fair in Skopje

pdf

Work and Travel USA

mackinac-michigan-introНа фантастичниот Mackinac Island ,Michigan , во прекрасно опкружување лежи неверојатниот Mission Point resort - дом на околу 300 вработени од ширум светот. 

Повеќе...

Chatham-Bars-thumbChatham Bars Inn e идилично семејно место за одмор со признанија за одличната услуга,добра кујна и прекрасни пејсажи уште од 1914 година.

Повеќе...

newport-hotel-introNewport Hotel Group е групација на хотели којашто со години вработува Summer Work and Travel студенти и со своите локации и привлечни услови е еден од најатрактивните работодавачи.

Повеќе...

spirit-of-ethan-intro-1Burlington,VT е прекрасен град опкружен со природа и се наоѓа на самото езеро Чемплин, едно од најголемите езера во Америка.

Повеќе...

nikeFactoryStore-thumbДали сте заинтересирани за работа на плажа и тоа не каде било, туку во светски познатиот бренд Nike !? Продавницата Nike Factory Store е лоцирана на преубавата плажа во Rehoboth, Delaware.

Повеќе...

George-Candies-thumbOcean City, NJ е светски познато крајбрежно туристичко место и област за семејни одмори лоцирано во срцето на сојузната американска држава New Jersey.  Секоја година привлекува огромен број на туристи со своите прекрасни плажи и залив, долго шеталиште покрај брегот на Атлантикот, 2 забавни парка, воден парк, ресторани и продвници.

Повеќе...

Edgewater-resort-frontEphaim WI е дел од DOOR COUNTY – туристичка област во сојузната држава Висконсин и се состои од многу мали градови. Областа е полустов опкружен со вода познат по својата прекрасна природа и голем број на активности коишто ги нуди.

Повеќе...

phily2Ocean City, NJ е една од најголемите туристички атракции на источното крајбрежје, што на посетителите им нуди многу можности за забава а на Summer Work and Travel студентите можности за неверојатно лето, со многу опции за втора работа.

Повеќе...

© 2014 Kontext. Сите права се задржани.

Дизајнирано од Cube Systems .